• Yüksek Frekans Cam Başlık | High Frequency  (1 adet)
Yüksek Frekans Cam Başlık | High Frequency (1 adet)
Ürün Kodu : MS-93190       Yorumlar (0)      Yorum Ekle
399.00 TL   Kdv Dahil
-
+

Cildinizi Yüksek Frekans ile Canlandırın - Yüksek frekans cam başlıkları, doğal iyileştirme gücünü kullanarak cilt profilinizi genel olarak iyi hale getirin.

Anti-Aging - Yüksek frekans enerjisi, doğal cilt parlaklığını güvenli ve %100 doğal bir şekilde artırmaya yardımcı olur. Yüksek frekans uygulaması, yaşlanma sürecini doğal yollarla geri çevirmenize olanak tanır.

Güzellik Serumlarınızın ve Kremlerinizin Etkinliğini Artırın - Pahalı güzellik kremleri ve serumlarınızın değerini en üst düzeye çıkarmak için yüksek frekans cam başlıklarını kullanın. Böylece ürünlerinizin cildinize daha iyi nüfuz etmesini sağlayın.

Vücudunuzun Her Bölümü İçin Özel Başlıklar -Mantar başlık, Kaşık başlık, Çubuk başlık ve Tarak başlık seçenekleri ile yanak, alın, burun, saç ve cildinizin daha pek çok alanında etkileyici sonuçlar alabileceğiniz profesyonel yüksek frekans cam başlıklar.

Cilt bakımını bir üst seviyeye taşımak için yüksek frekans cilt terapisi başlıklarını hemen satın alın ve gençleşmenin keyfini çıkarın!

Not: 1 adet fiyatıdır

Toplam 0 yorum yapıldı


Yorum yaptığınız teşekkür ederiz. Yorumunuz icelendikten sonra yayınlanacaktır.
Sizde yorum yapın
Doğrulama Kodu
BENZER ÜRÜNLER
E-Bülten
İndirimli ürünler ve fırsatlardan ilk önce siz haberdar olmak istermisiniz?
softtr® | Profesyonel E-Ticaret Sistemleri ile hazırlanmıştır.